Welkom in De Meerkerk, welkom thuis!

De Meerkerk, een kerk waar je je thuis mag voelen, ook al is alles nieuw voor je. Een plek waar je meer over het christelijk geloof en de liefde van Jezus Christus mag horen.

De dienst van 10:00 uur is via livestream te volgen en op elk gewenst moment weer terug te kijken via de website.

Kinderen en jongeren van 0 - 17 jaar zijn van harte welkom. Zij kunnen elke zondag om 10:00 uur hun eigen programma's volgen. Ouders en verzorgers die hun kinderen brengen kunnen de opname van de dienst volgen in de grote zaal. Daarnaast kunnen een beperkt aantal personen die geen kinderen brengen ook een plaats reserveren. Het is wel noodzakelijk om je van te voren aan te melden via het aanmeldformulier.

CrècheMeerkids 0-4 jaarKinderdienstenMeerkids 4-11 jaarJongerendienstenX-pact 11-18 jaarVolwassenenZondagsdiensten